Športsko društvo

Završeno Petrovo 2015

Proteklog vikenda završen je 10. jubilarni Turnir Petrovo - Sven Vuić 2015. Detaljnije o turniru i rezultatima čitajte u nastavku.

Više ...

Počelo Petrovo 2015

thumb U petak 19.6. održan je prvi dio 10. turnira Petrovo 2015 – Sven Vuić i to košarka 3 na 3 za mlađe kategorije. Ove godine odlučili smo odvojiti i održati ranije ovaj dio turnira kako bi što više "klinaca" nastupilo prije nego odu na more. Ova odluka je bila pun pogodak jer se okupilo 115 djece i formiralo 32 ekipe! Više čitajte u nastavku.

Više ...

Sv. Petar SV briljirao na završnici KMNL-a

thumb Kako smo i najavljivali, naša najmlađa seniorska ekipa Sv. Petar SV nastupila je na međubiskupijskoj završnici KMNL-a koja se održala u Bjelovarsko-križevačkoj biskupiji. Dečki su na kraju osvojili broncu, ali prema pokazanome ta bronca je zlatnog sjaja. Više čitajte u nastavku.

Više ...

Sv. Petar SV osvojio i Uskrs kup

thumb Nakon osvajanja KMNL-a, ekipa Sv. Petar SV osvojila je i Uskrs kup te tako ušla među rijetke ekipe i župe koje su uspjele osvojiti dvostruku krunu. Nažalost nismo uspjeli dobiti informaciju da li je ikad ikome to uspjelo, ali sigurno nije puno ekipa. Na istom turniru 3. mjesto osvojila je ekipa Sv. Petar 1 i to bez poraza u regularnom dijelu. Više čitajte u nastavku.

Više ...

Sv Petar SV osvojio još jedan naslov

thumb Nakon što su osigurali naslov prvaka zagrebačkog KMNL-a ekipa Sv. Petar SV osvojila je i naslov prvaka na nivou cijele Zagrebačke Nadbiskupije. Ovaj mini turnir održan je po prvi put ove godine i tako su naši dečki postali prvi osvajači ovog turnira. Više čitajte u nastavku.

Više ...

Učenici postali učitelji

Kao što smo najavljivali prije dva tjedna, Sv. Petar je i ovogodišnji prvak KMNL-a. No nakon današnjeg remija ekipe Sv. Petar 1, znamo i koji. Dakle prvaci za sezonu 2015/2015 su Sv. Petar SV. S obzirom da su nadjačali svoje starije kolege, prošlogodišnje prvake, u naslovu članka smo se poslužili krilaticom "učenici postali učitelji". Čestitamo našim najmlađim seniorima i želimo im sreću na državnoj završnici KMNL-a koja će se održati za vikend 13-14.6. u Bjelovarsko križevačkoj biskupiji.

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića