thumb Nakon što su osigurali naslov prvaka zagrebačkog KMNL-a ekipa Sv. Petar SV osvojila je i naslov prvaka na nivou cijele Zagrebačke Nadbiskupije. Ovaj mini turnir održan je po prvi put ove godine i tako su naši dečki postali prvi osvajači ovog turnira. Više čitajte u nastavku.

Mini turnir osvajača svih Katoličkih malongometnih liga Zagrebačke nadbiskupije održao se prošlog tjedna u Karlovcu. Na njemu su nastupali pobjednici liga iz Zagreba, Karlovca i Samobora.
 
Prvu utakmicu rezmizirali su karlovčani i samoborci. Utakmica je završila rezultatom 4:4.
Naši dečki svoju prvu utakmicu igrai su protiv Karlovca i pobijedili rezultatom 5:1. Strijelci za Sv.Petar bili su Durlen, Vrančić, Špiljak i dva puta Pajalić Tvrtko.
U drugoj utakmici naši su ponovno brzo poveli preko Tvrtka Pajalića, ali su onda primili 3 gola za redom. Pred kraj su uveli golmana igrača i dvije minute prije kraja smanjili preko Tomića, dok su pred sam kraj izjednačili na 3:3. Gol je zabio Pajalić, ali ovaj puta drugi brat Juraj i time donio naslov našoj ekipi.

Kao što smo najavili već, Sv. Petar SV nastupiti će na državnom prvenstvu KMNL-a za dva tjedna. Prije toga ih još čeka Final 4 Uskrs kupa na koji se plasirala još jedna naša ekipa, Sv. Petar 1.