Športsko društvo

Zadnje kolo jesenske polusezone u KMNL

Ove subote, 29.10., odigrati će se i zadnje kolo KMNL prije zimske pauze. Vrijeme bi za vikend trebalo biti sunčano, tako da kiša ne bi trebala pokvariti ovo kolo kao što je to napravila prošlo kolo. Tako da ako imate vremena, dođite i pogledajte utakmice na terene Kušlanove gimnazije. Raspored za naše ekipe pogledajte u nastavku, a rezultate i cijeli raspored možete pogledati na www.knd.hr/kmnl

Više ...

Obavijest košarkašima - 1. kolo C-1 lige

U nedjelju 23.10. nalazimo se u 14:45 kod ulaza u dvornu Ekonomskog fakulteta. Idemo u Dugo Selo, utakmica počinje u 16:20 u OŠ Ivan Benković. Ponesite oba dresa ako imate, i javite Hrvoju ili Biletu čim prije ako možete voziti!

Više ...

Početak KMNL

U subotu 17.09. počinje još jedna, 14-ta po redu sezona Katoličke malonogometne lige "Bl. Alojzije Stepinac".  Utakmice se tradicionalno igraju na terenima III.Gimnazije, popularnoj Kušlanovoj, a subotu startaju seniori i to u prvoj, drugoj i trećoj ligi. Naše Športsko društvo ima dvije ekipe u 1. ligi (Sv. Petar 1 i Sv. Petar 2) i dvije u 2. ligi (Sv. Petar 3 i Sv. Petar SV). Po slobodnoj procjeni autora ovog članka, 1. liga je ove godine najjača i najizjednačenija do sada. Ako vas zanima da li sam u pravu, dođite na Kušlanovu. Raspored naših ekipa pogledajte u nastavku.

Više ...

Pješčano zlato

thumb Nastavlja se uspjeh naših odbojkašica i odbojkaša u turnirskom dijelu sezone!

Više ...

Završen turnir Petrovo 2011 - Sven Vuić

Još jedan turnir Petrovo je za nama. Pokušaj da se ove godine turnir odigra u sva tri sporta na terenima Studenskog doma Laščina, uspio je. Na kraju su svi bili zadovoljni i sa smješkom otišli sa turnira. Kroz tri dana odigravanja turnira kroz terene prošlo je oko 200 mladih. Isto tako ove godine nas je i vrijeme u potpunosti poslužilo. Iako je bilo jako vruće, nije bilo kiše, što je u zadnjih par godina postao običaj na Petrovom. Sve se završilo misom, podjelom nagrada na natjecanju zborova, Petrovom Ključu i prigodnom zakuskom. Poredak po svim sportovima donosimo vam u nastavku.

Više ...

Odbojka, ali na travi

thumb Turnir Petrovo 2011. - Sven Vuić je ove godine po mnogočemu bio poseban, počevši s tim da se natjecanja u svim sportovima održavaju na istom mjestu i u isto vrijeme. Zatim se odbojka našla izvan svojih dvoranskih okvira i to ni manje ni više nego na travi, te je ove sezone i muški dio odbojkaškog svijeta bio  "povlašten" servirati, smečirati i blokirati u onom dijelu godine kada su sva natjecanja završena.

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića